GRIEKS RESTAURANT HERAKLION VOERENDAAL

GRIEKS RESTAURANT HERAKLION VOERENDAAL Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 179 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Restaurant Heraklion Voerendaal. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 11:24 eerste keer besteld zeer goed en lekker en snel bezorgt van uit voerendaal naar heerlen
14 mei 2022 om 21:16 Heerlijk!!
13 mei 2022 om 21:28 Hier snappen ze wat service, en respect is. Eten ook gewoon heerlijk en goede kwaliteit. Aanrader. Tot de volgende keer!
10 mei 2022 om 21:05 Heerlijke maaltijd en super lekker, alles was goed warm.
9 mei 2022 om 7:48 Voor de eerste keer besteld , ten eerste zeer vriendelijk bellen op om tezeggen dag ze 15 mijn later zijn en geven een fles wijn van het huis erbij. Ze belden ook dat ze er bijna waren erg fijn. Het eten was heerlijk vers veel en warm raad deze aan
8 mei 2022 om 18:53 Super goede levertijd en smakelijk eten
8 mei 2022 om 10:53 Bezorging was snel, zeker ondat het op een Zondag was en rond etenstijd. Vlees was heerlijk. Alles zag er netjes geordend uit. Zelfs de salades in de bakjes waren netjes gegarneerd. De pepersaus kan ik ook aanraden. Echt lekker.
7 mei 2022 om 21:25 De besteltijd is fictief, wij bestelden om 17.15 voor levering om 19.00 uur. Gerechten werden keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Eten was goed warm, smaakte zoals je van een Griek mag verwachten.
5 mei 2022 om 22:40 Binnen een minuut na bestelling werden we al gebeld om iets na te vragen dat we op de bon gezet hadden. De bezorger was zeer vriendelijk. En het eten : heerlijk, zeer goede portie.
1 mei 2022 om 21:35 Nieuw voor ons, voor herhaling vatbaar.
1 mei 2022 om 20:24 Zeer lekker
30 apr 2022 om 20:41 Het was erg weinig en de saus die er extra bij is gekocht zat er niet bij