GRIEKS RESTAURANT HERAKLION VOERENDAAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 243 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Restaurant Heraklion Voerendaal. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2022 om 20:02 Nog altijd zeer goed
17 jul 2022 om 18:35 Ik had aangegeven dat het om 18:30 bezorgd moest worden. Was precies op tijd. Heerlijk gegeten. Alles goed warm en netjes verzorgd. Voor herhaling vatbaar.
15 jul 2022 om 23:00 Twee keer besteld bij dit restaurant met ca 6 maanden ertussen, eerste keer een beetje van de gyros wat aangebrand. Toch maar weer eens proberen, en tweede keer ook een beetje van de gyros aangebrand. Heel jammer, geen derde keer meer.
12 jul 2022 om 12:06 Bezorging zou er pas na 40 min zijn, maar hij was er al na 25 minuten, top! Eten was meer dan genoeg en lekker!
10 jul 2022 om 20:30 Er werd gezegd, dat de bezorgtijd een uur zou zijn en het eten was er binnen 20 minuten! Prima! De bezorger was heel vriendelijk en het eten was uitstekend!
10 jul 2022 om 8:01 Helaas deze keer geen goede ervaring! We misten stukken vlees in 1 van de Athene schotels, de gevraagde aanpassingen waren helaas allemaal genegeerd en de rijst was flauw van smaak. Heel erg jammer!
9 jul 2022 om 18:29 Snelle levering, eten was warm en het smaakte heerlijk.
9 jul 2022 om 12:24 Vlees was heerlijk, alleen wat lauw en ik miste de gyros. De rijst was heerlijk. De bestelling liet even op zich wachten en duurde voor een doordeweekse dag lang. De kwaliteit is er en is zeker voor herhaling vatbaar.
9 jul 2022 om 3:08 Besteld en zou 'n half uur duren, maar tot onze verbazing was het er na 15 min al, een super snelle levering dus. Het eten was echt heerlijk lekker warm en ook netjes verzorgd. Voor herhaling vatbaar, tot de volgende keer Heraklion
7 jul 2022 om 20:53 Eten was koud. Frieten nat. Smakelijk.
6 jul 2022 om 22:32 Snelle, vriendelijke bezorging. Kwaliteit en prijs verhouding was goed. Je krijgt waar voor je geld. Er werd ook goed op de extra instructies gelet ivm allergieën. Helaas was het stokbrood geen stokbrood maar een maanbrood en aan de droge kant.
6 jul 2022 om 21:02 Eten is overheerlijk Fijn ingepakt